domingo, 8 de agosto de 2010

· EL DIA DESPRÉS...


L'endemà de sortir el reportatge per la Televisió de Catalunya, la plaça de Sant Pau es va omplir de gent de tot Catalunya... per comprar Préssecs de l'Ordal!

A primera hora el matí cap a les 9:30h venia gent com cada cap de setmana... però a partir de les 11:00h aprox. la Plaça s'anava omplint i les parades ja començaven a tenir llargues cues...

Tot i la calor que feia la gent s'esperava a la fila... fins que es van acabar els préssecs i vam haver de pendre nota i reservar les caixes que volia la gent.

Relament vam fer tot el que vam poder per satisfer els nostres clients! Sentim molt si algú no el vam poder atendre com els altres caps de setmana i desde aqui els hi demanem disculpes.

Sant Pau, es va veure desbordat! Els cotxes feien cua per entrar al poble, el forner de Sant Pau, va acabar el pa, el Centre van acabar les cervezes i faltaven taules per donar esmorzars, el restaurants van fer 3 torns, la cua de degustació de cava+préssec era llarguíssima, la gent del poble deia que no havien vist mai tanta gent ni per la Festa Major, ...

Tot un esdeveniment!

Moltes gràcies a tots!
Fins el pròxim cap de setmana, us hi esperem!