miércoles, 1 de agosto de 2012

· OLIVELLA FONT CLARA al restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda

Els préssecs d’Olivella Font Clara situats a la finca de la família Olivella a Lavern - Subirats des de principis d’aquest estiu 2012 han entrat a la carta del Restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda a Sant Pol de Mar  (3 estrelles michelin)

La primera vegada que Carme Ruscalleda va tenir a les seves mans un préssec d’Olivella Font Clara i després d’ensumar-lo i palpar-lo, va dir que es tractava de quelcom “bell amb ànima” i seguidament es va aventurar a fer-ne una definició a l’estil nota de tast que el situava a un alt nivell de qualitat.

Els préssecs Olivella Font Clara, emmarcats dins de Préssec d’Ordal i a l’abast de tothom al mercat de Sant Pau d’Ordal els dissabtes i diumenges d’estiu (Juny-Juliol-Agost), es presenten al Restaurant de Carme Ruscalleda en forma de grills gruixuts, cuinats amb un almívar lleuger, salpebrats i marcats en paella antiadherent acompanyant uns filets d’ànec ben criat.

A més a més, Carme Ruscalleda també n’ha elaborat varies receptes en base confitures, una per adults marinada amb wodka per poder delectar els seus clients per Nadal, i una altre al 50% de sucre que segons ella ha quedat fantàstica. I actualment,  està assecant préssecs Olivella Font Clara a grills pelats, a 80º fins aconseguir una textura “pansa” per acompanyar un pollastre ben criat, cuinat a la vinagreta.
D’esquerra a dreta:Imma Olivella, Carme Ruscalleda,Esther Olivella al Restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar.


http://www.ruscalleda.com/